Våra tjänster

Som mäklare förmedlar vi bostadsaffärer på ett seriöst sätt, för att alla parter ska bli nöjda med affären. Vi har ganska många arbetsuppgifter, vilket folk i allmänhet nog inte är så medvetna om. Vår personal är mycket välutbildad och tar stort ansvar för alla delar av en bostadsförsäljning.

img

Hembesök och tips om förbättringar

Vi kollar och värderar bostaden, tar alla uppgifter om den och ger tips om styling för säljaren, som exempelvis kontaktuppgifter till en professionell fotograf.

img

Utformar och publicerar annons

Vi sköter marknadsföring och presenterar försäljningsobjektet i olika kanaler, exempelvis på internet eller i broschyrer.

img

Jagar spekulanter och svarar på frågor

Vi arbetar aktivt för att få bostaden såld, och vi håller i planerade visningar och extra visningar.

img

Sköter budgivningen och handhar myndighetskontakter

Vi har kontakter med banker och myndigheter och ser till att budgivningen fortskrider på bästa sätt.

img

Trygg deponering och utbetalning av handpenning

Vi vill att köparen ska känna sig trygg med affären och ser till att säljaren också är det. Vi arbetar seriöst så att bägge parter blir nöjda.

img

Upprättar alla dokument och arkiverar dem säkert

Det är många dokument som ska skrivas och ärendet ska hanteras på ett juridiskt korrekt sätt. Våra mäklare har både stor erfarenhet och adekvat utbildning, och det säkerställer att både köpare och säljare känner att de har gjort en bra affär. De litar på oss och kan rekommendera oss till sina vänner och bekanta. Det är den bästa reklam vi kan få. Välkommen till oss du också för en lyckad bostadsaffär.