Om oss

Vi  är en mäklarfirma i Nacka som jobbar över hela Stockholmsområdet. Vill du köpa eller sälja en bostad kan du med fördel anlita oss, för vi är seriösa och har bra koll på bostadsmarknaden. Många låter oss sköta sin fastighetsförsäljning, och vi hoppas att du också hittar till oss och får uppleva vår kompetens och allt vi kan göra för dig. Vi vill att du som säljare ska göra en bra affär och få så mycket betalt som möjligt för din bostad, och för dig som köpare vill vi att du ska kunna köpa till ett vettigt pris och vara trygg i ditt köp.

En trygg och seriös affär

Vi vill alltid hjälpa dig till en seriös affär, och när du anlitar oss ser vi till dina intressen och ger riktiga förutsättningar för överlåtelsen. Vi är serviceinriktade och vill att alla parter ska bli nöjda och känna sig trygga med vår hantering. Vi upprättar alla dokument och följer de lagar och regler som finns för branschen. Har du några funderingar eller frågor gör vi vårt bästa för att ge raka och ärliga svar.

Bra förutsättningar för en lyckad försäljning

Vi är spindeln i nätet när det gäller budgivning och stämmer av intresset hos alla spekulanter som kommer på visning. Vi sköter budgivning och kollar också upp köparens ekonomi för att säkerställa att buden är seriösa. När du anlitar oss ska du känna att vi tillvaratar dina intressen.