Hitta rätt mäklare i Nacka

Som mäklare känner vi vårt ansvar. Både säljare och köpare ställer med rätta stora krav på vår skicklighet och kompetens, och vi vill göra vårt bästa för att alla ska känna att de har gjort en lyckad och fördelaktig affär. Ibland köper man en bostad för att man vill byta miljö eller komma närmare ett jobb eller till nära släktingar.

Likaså kan man sälja för att man har fått jobb någon annanstans eller för att familjen behöver mer plats. Orsakerna är personliga, och vårt jobb som mäklare är att se till att affären flyter på så smidigt som möjligt för alla.

Mäklare gör korrekt värdering och noggranna kontroller

Våra medarbetare är både proffsiga och välutbildade, och därför kan du lita på att du får en engagerad och kunnig mäklare när du anlitar oss. Vi värderar bostaden på ett korrekt sätt och tar fram säljmaterial för att visa på fördelarna ärligt och seriöst. Sedan håller vi i visningar och kollar upp både ekonomi och intresse hos de spekulanter som dyker upp, så att buden som kommer in också är seriösa.

Som mäklare har vi kontakter med bank och myndigheter för att säkerställa en trygg affär för köparen och en rimlig förtjänst för säljaren. Vi ser också till att lagar och regler följs och vi har kunskaper att upprätta dokument som är tillförlitliga, och vi håller också i kontraktsskrivningen.

När affären nästan är klar

Vi mäklare tillhandahåller en trygg deponering av handpenningen och ser till att den utbetalas på rätt sätt. Dessutom håller vi i tillträdet av bostaden och upprättar alla dokument i samband med detta samt arkiverar allt på ett säkert och korrekt sätt. Sammantaget ska både säljare och köpare kunna lita på vårt omdöme och vår kompetens. Vi har skickliga och serviceinriktade medarbetare som är kunniga inom branschen, så deras vana och erfarenhet är till stor hjälp för dig som anlitar oss. Det är många moment som ingår i en husaffär. Vi mäklare är spindeln i nätet och har också ett mycket stort ansvar för att både köpare och säljare får utbyte av våra tjänster och blir nöjda med oss.